O nama

it

Poduzeće POS TRADE informatički inženjering d.o.o. Split osnovano je 1990. godine kao jedno od prvih privatnih poduzeća usmjerenih na ostvarenje cjelovitih informatičkih sustava, kako za projektiranje i proizvodnju programskih rješenja vezanih uz poslovanje gospodarskih subjekata, tako i za projektiranje i postavljanje kvalitetne tehničke osnovice (mrežno kabliranje, međusobno povezivanje i postavljanje računala).

POS TRADE Split posjeduje dugogodišnje radno iskustvo na području informatičke djelatnosti. Vlastita programska rješenja postavljena su u više od 170 poduzeća različitih veličina i djelatnosti rada, a naročito smo ponosni na činjenicu da smo uspješno postavili i pustili u rad cjelovite informatičke sustave u velikim poduzećima na području Dalmacije. Potvrda našeg profesionalnog pristupa radu ogleda se u činjenici da kod svih naših korisnika postoji izražena želja za zajedničkim daljnjim razvojem informatičkih sustava. Jedno od osnovnih načela s kojim se POS TRADE Split rukovodi od samog početka svog rada sastoji se u tome da prilikom projektiranja i izgradnje informatičkih sustava koristi najkvalitetnija i najsuvremenija rješenja koja su dostupna na svjetskom tržištu. Nakon uvođenja i puštanja u rad postavljenih računala i programskih rješenja osiguravamo dugoročnu podršku naših korisnika putem jamstva i/ili ugovora o održavanju informatičke opreme i programskih rješenja nakon isteka jamstvenog roka.

Ovakvim pristupom korisniku se osigurava pravovremena i brza podrška kod mogućih zastoja, a ujedno se stvaraju pretpostavke za zajedničku nadogradnju i razvoj već postavljene tehničke osnovice i mrežnih programskih rješenja u skladu s tekućim potrebama korisnika.

POS TRADE Split ovlašteni je prodavač poznatih svjetskih proizvođača informatičke opreme kao što su: Hewlett Packard, Microsoft, Novell NetWare, Allied Telesyn International, Optical Cable Corporation, Fibronics.

Dosadašnji rezultati obvezuju nas da još profesionalnije, stručnije i kvalitetnije pristupamo radu s dosadašnjim i budućim korisnicima.